HOME > Distribuim flyere si pliante in cutii postale

Foloseste fondul de handicap pentru a distrbui flyere si pliante in cutiile postale

Unitate Protejata 2021

Printre serviciile pe care noi le oferim in calitate de unitate protejata conform legii 448/2006 se numara si tiparirea si distribuirea de flyere și pliante. Acest servicii este deductibil din fondul pentru handicap pe care firmele care au peste 50 de salariati trebuie sa-l plateasca lunar la stat.

Este o formula incercată în timp și testată atat pentru creșterea vanzarilor cat si pentru cresterea notorietatii brandului sau chiar pentru recrutarea de noi angajati.
Distribuția de pliante și flyere in cutiile poștale este printre cele mai econmice si eficente forme de publicitate iar acum o poti testa gratuit achizitionand acest servicii din fondul pentru handicap, noi avand statul de unitate protejata. 

Clientii cu care lucram si care au peste 50 de salariati isi deduc contravaloarea acestui serviciu din fondul pentru persoane cu handicap. Mai exact, conform legii 193/2020 au posibilitatea ca jumatate din fondul pentru handicap sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate asa cum suntem noi. Cu alte cuvinte, se promoveaza gratis pentru ca o fac din niste bani pe care altfel i-ar plati la stat sub forma de impozit fara sa primeasca nimic in schimb.

Lista de preturi atat pentru tiparire cat si pentru distribuire la nivel national o gasiti accesand link-ul urmator:
Oferta Unitate Protejata - Tiparire si Distribuire Pliante

Alegand acest serviciu folositi suma pe care altfel ati plati-o la stat sub forma de impozit pe ceva cu impact imediat pentru compania Dvs.  
Anuntarea unei promotii, adaugarea unui produs sau serviciu nou in protofoliu sau chiar anunturile de angajare sunt doar cateva dintre campaniile care pot fi anuntate prin intermediul pliantelor distribuite in cutiile postale. 
Chiar daca nu aveati in plan sa apelati la o astfel de promovare datorita costurilor ce le presupune sau nu erati convinsi de eficacitatea unei astfel de campanii, acum o puteti face testa gratuit, platind din fondul pentru handicap! 

Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contacta la numarul 0772 042 472, iar accesand acest link puteti vizualiza lista completa de produse si servicii unitate protejata.

Unitate protejata 2021 - fond handicap 2021

Designed by vectorjuice / Freepik